Μενού
Το καλάθι σου

Λίγα λόγια για εμάς!


Επειδή όμως δεν μας αρέσει να μιλάμε πολύ για εμάς, πιστεύουμε ότι αν μπείτε στην καθημερινότητά μας θα μπορέσετε να μάθετε περισσότερα για μας. Ας δούμε, λοιπόν, μια μέρα στα γραφεία μας!


Μια μέρα στα γραφεία του Shopitnow

Η ώρα είναι 9.30 και η πόρτα ανοίγει στο γραφείο!

 

ΜΑΓΔΑ
υπεύθυνη Shopitnow
Η Μάγδα φθάνει πρώτη. Παραγγέλνει μια ζεστή σοκολάτα από τη διπλανή καφετέρια και διαβάζει προσεκτικά τα mail της. Τίποτα δεν της ξεφεύγει.
ΙΩΑΝΝΑ
εξυπηρέτηση πελατών
2 λεπτά αργότερα έρχεται και η Ιωάννα. Το «καλημέρα» της ακούγεται σε όλο το γραφείο. Τα τηλέφωνα αρχίζουν να χτυπάνε και όλοι «μαγεύονται» με την ευγένειά της.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
υπεύθυνος προϊόντων
Μετά από 8 λεπτά μπαίνει ο Παναγιώτης. Κάθε μέρα έχει και από μία νέα πρόταση για τα προϊόντα. Ανοίγει τις δύο οθόνες του υπολογιστή του και η αναζήτηση ξεκινά.
ΠΑΝΟΣ
δημιουργικό τμήμα
Δεν περνάνε 4 λεπτά και η πόρτα ανοίγει ξανά. Ο Πάνος είναι έτοιμος να δημιουργήσει ξανά! Ανοίγει την οθόνη του υπολογιστή του και επιλέγει την playlist που θα ακούγεται σήμερα.

 

ΓΙΑΝΝΗΣ
το ένα αφεντικό
Σίγουρα περνάνε 3 λεπτά και ο Γιάννης ανοίγει την πόρτα. Χαιρετάει όλους στο γραφείο, κάνει μια στροφή και κάθεται στο γραφείο του. Πιστεύει έντονα πως η καλή διάθεση στο γραφείο είναι το πιο σημαντικό.
ΧΡΥΣΑ
υπεύθυνη προσφορών
4 λεπτά αργότερα μπαίνει η Χρύσα. Μιλάει σίγουρα στο κινητό, κάνει νεύμα σε όλους και ανοίγει τον υπολογιστή της. Τι ιδέα θα σκεφτεί για τους πελάτες του shopitnow σήμερα; Άγνωστο.
ΒΑΣΙΛΗΣ
τμήμα πωλήσεων
Περνάνε 6 λεπτά και η πόρτα ανοίγει και πάλι. Ο Βασίλης περνάει σαν σίφουνας ανάμεσα στα γραφεία. Λέει καλημέρα και από δίπλα ακούγονται φωνές... «Μοντέλο», «Παλικάρι μου εσύ», «Τι ωραία ζακέτα». Η πόρτα κλείνει όταν μπαίνει στο γραφείο του, αλλά φαίνεται, χαμογελάει.
ΓΙΩΡΓΟΣ
το άλλο αφεντικό
Η ομάδα ολοκληρώνεται 4 λεπτά αργότερα όταν καταφθάνει ο Γιώργος. Σοβαρός και σουφρωμένος μιλάει στο κινητό και στέκεται στη μέση των γραφείων. Κλείνει η γραμμή, λέει ένα ανέκδοτο, η Μάγδα λύνεται στα γέλια, οι υπόλοιποι γελάνε και ο Γιώργος κατευθύνεται προς το γραφείο του.

 


Όπως καταλαβαίνετε, η ομάδα του Shopitnow... τα σπάει!

   
 


Η έδρα του Shopitnow βρίσκεται στην οδό Πάρνηθος 55, Μεταμόρφωση, Τ.Κ. 14452, Αθήνα
Για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να μας καλέσετε και στο 210 28 43 464


Η εταιρία μας για την αναζήτηση εργασίας προτείνει την εταιρία Jooble